Rustmoment voor leerkachten kaartenset

*Vanwege vakantie vindt er van 5 tot en met 15 juli geen verzending plaats van de kaartenset, bestellingen worden daarna weer verwerkt*

Een kaartenset met 44 kaartjes die inspireren, bewust maken en zorgen voor een glimlach!

Meer dan de kaartenset

Deze kaartenset wordt door leerkrachten als een cadeautje ervaren. Bij iedere kaartenset ontvang je deze extra’s

DSC07755-1
Het ontstaan van de kaartenset

Inspirerende quotes daar ben ik – Wendy, oprichter van Rustmoment in de klas.nl – gek op!
Korte zinnetjes die zorgen voor een ‘o ja!’ moment!
Citaten die spreken tot de verbeelding en die je toe kunt passen op je eigen moment.

Mijn digitale notitieboekje werd steeds voller en langzaam vormden de zinnen zich. Steeds in contact met een oud-collega’s waarmee ik in het basisonderwijs voor de klas stond, zij-instromers die het onderwijs in gaan en andere onderwijsauteurs vormden deze kaartenset tot deze definitieve versie van 44 kaarten in een stevig doosje.

De kaartenset is ontworpen voor leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs.

Yes! Deze set wil ik:

 De verkoopprijs is € 12,50 per setje excl. verzendkosten en zal binnen enkele dagen verzonden worden. Vanaf 3 setjes krijg je al korting (oplopend tot € 6,50 per setje). Bij 20 setjes op meer stuur een mail naar info@rustmomentindeklas.nl dan ontvang je een prijsopgave op maat.

De kaartenset is een fantastisch leuk en waardevol cadeau!

Een cadeautje aan het begin van de vakantie, om met elkaar de zomer te vieren, de dag van de leerkracht of gewoon wat positieve energie na de ‘coronaperiode’.

Vanaf 20 stuks is er een korting voor grotere oplages. Neem contact op voor de prijzen, ik stuur je een persoonlijk aanbod toe!

Een aanbod op maat kan zelfs voor een zeer grote oplage gemaakt worden. Vanaf 500 stuks zijn sets met eigen logo (tegen meerprijs) erop mogelijk van bijvoorbeeld de scholenstichting of andere onderwijspartner (< € 5,00 per stuk).

Natuurlijk is dan inzage in de 44 kaartjes ook mogelijk. Ik ga heel erg graag met je in gesprek. Bel of mail, dan overleggen we samen wat er mogelijk is!

Een kaartenset voor leerkrachten die zichzelf én zijn of haar leerlingen een rustmoment en glimlach gunt.

- Wendy de Groot

Bestel jouw kaartenset

In het onderwijs is het druk, voor jou als leerkracht en voor de leerlingen. We lijken de ‘coronacrisis’ net achter de rug te hebben, rollen we door in het grote leerkrachten tekort.

Deze kaartenset zorgt voor een positief rustmomentje voor jezelf. Om op adem te komen, te inspireren en je even bewust te maken.

Een kaartje wekelijks wisselen op je bureau, een kaartje neerzetten bij een collega of een kaartje uit de stapel pakken aan het begin van de vergadering, na bezorging ontvang je meer tips om het kaartensetje in te zetten.

Het is met volop aandacht gemaakt, ingepakt en verstuurd.

GENIET, ONTSPAN & GLIMLACH

ridk_logo_fullcolor

Deze kaartenset wordt uitgegeven door www.rustmomentindeklas.nl | info@rustmomentindeklas.nl | 0348-748335