Spreker

[rev_slider alias=”rustmoment-spreker”]

 

Wendy de Groot
Wendy is oprichter van Rustmoment in de klas.nl. Vanuit haar kennis en ervaring maakt zij video’s met ontspanningsoefeningen voor kinderen in de klas. Lees hier meer over bij ‘Over ons

Naast het maken van video’s geeft zij workshops waar zij o.a. leerkrachten haar recept leert van een ontspanningsoefening. Zodat deelnemers na de workshop zelf ook korte rustmomenten aan kinderen (en dus ook aan zichzelf) kunnen geven.

Wendy geeft wekelijks yogalessen en is hierin ook regelmatig actief in het bedrijfsleven. Tevens geeft Wendy les bij de kindercoachopleiding van ATMA, waar zij ontspanningstechnieken met kinderen doceert.

Onderwerpen Rustmoment in de klas.nl workshop
– Het belang en effect van Rustmomenten in de klas o.a. effect op het brein.
– Na de workshop kunnen leerkrachten zelf meteen enkele ontspanningsoefeningen in  de klas met kinderen doen!
– Hoe leerkrachten zelf (korte) rustmomenten op hun lesdag kunnen inbouwen.

Achtergrond Wendy de Groot
In 2008 studeerde Wendy af aan de Hogeschool Domstad (PABO) te Utrecht. Daarna is zij zeven jaar werkzaam geweest als leerkracht, met name in de bovenbouw, in het basisonderwijs in IJsselstein. Vanaf 2013 is Wendy zich gaan specialiseren in rust in ontspanning (bij kinderen) o.a. door opleidingen kinderyoga, poweryoga, personal yoga coaching en ‘Stress and the Relaxation Response: The Fundamentals of Mind Body Medicine’.

Rustmoment in de klas.nl boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

 

 

Wat anderen schreven:

Lotte Freyee- CNV Onderwijs
“We hebben de workshop ‘Rustmomenten in de klas’ aangeboden in een programma voor meer dan 200 startende leerkrachten. In de mondelinge en schriftelijke evaluatie kwam naar voren dat de leerkrachten de workshop als zeer nuttig, praktisch en inspirerend hebben ervaren. Een mooi onderwerp om aandacht aan te besteden gezien de druk(te) van de huidige maatschappij.”